Tijdelijke opslag

Een Tijdelijke opslagplaats is een locatie waar grond wordt ingenomen, of op tijdelijke basis in depot wordt gezet. Het innemen van indicatieve partijen grond vindt plaats conform de BRL-9335, protocol 1, waarvoor Grondbank DE GEER Oss gecertificeerd en erkend is.

Grondbank DE GEER Oss kunnen uw partijen grond innemen en overnemen al dan niet voorzien van een partijkeuring. Grondbank de Geer Oss kunnen uw partijen grond in opslag nemen die u later weer ophaald. Tevens kunnen wij uw grond laten keuren van de grond die u bij ons in opslag heeft gegegeven. Daarnaast levert Grondbank DE GEER Oss gekeurde grond conform het besluit bodemkwaliteit.

ADVIES EN CERTIFICERING
U wilt uw overtollige grond verantwoord afvoeren en de kwalitiet en de vervuilingsgraad zijn u niet bekend. Hieraan worden veel eissen gesteld, zoals bodemonderzoek, keuringen, planning, administratie en transportmeldingen. Grondbank DE GEER Oss heeft de kennis in huis voor het opstarten voor het gehele traject van onderzoek en certificering, milieukundige begeleiding en de afvoer. Grondbank DE GEER Oss heeft kennis van zaken en met een uitgebreid netwerk kunnen wij u adviseren bij diverse vergunningsaanvragen.

Het innemen en keuren van partijen grond op de grondbank gaat onder certificaat van de BRL 9335. Alleen in de BRL 9335 is het mogelijk om grond met verschillende herkomst te keuren conform het Besluit Bodemkwaliteit. Grondbank DE GEER Oss is gecertificeerd voor de BRL 9335-1 en daarmee is uw grond in goede handen en is een correcte oplossing gewaarborgd. Tevens zijn wij in bezit van een VIHB-certificaat (vervoeder, inzamelaar, handelaar en bemiddelaar van bedrijf- / gevaarlijke afvalstoffen). In het kader van Veiligheid, gezondheid en Milieu zijn wij gecertificeerd conform VCA.

Vragen? Wij helpen u graag verder
Heeft u vragen, wellicht kunnen wij u snel verder helpen. Neem contact met ons op voor een passend en deskundig advies.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Randmeer 18 | Oss | 0412-401605

Vragen, opmerkingen, of wilt u informatie die u niet op onze website kunt vinden?
Neem dan contact met ons op, of loop bij ons binnen.
Wij staan u graag te woord.

OPENINGSTIJDEN

maandag:    7.00-18.00
dinsdag:      7.00-18.00
woensdag:  7.00-18.00
donderdag: 7.00-18.00
vrijdag:        7.00-18.00
zaterdag:    9.00-16.00
zondag:     op afspraak

BEDRIJFSGEGEVENS

Grondbank DE GEER Oss
Randmeer 18 | 5347 JW ,Oss
0412-401605 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
------------------------------------
K.v.K. nr. 70222541  

De op deze website gepubliceerde gegevens en/of foto’s mogen niet worden gebruikt, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Grondbank Theo vd Camp de GEER Oss. Ook het gebruik van in op zoekmachines gerichte teksten van Grondbank Theo vd CAMP de GEER Oss is niet toegestaan. Alle rechten zijn voorbehouden aan Grondbank Theo vd CAMP de GEER Oss.