Grondstoffen leveren

Grondbank de Geer Oss verzorgd ook het transport. Het wagenpark bestaat uit vrachtwagens, containerwagens, asfaltvrachtwagens, knijperwagen en kranen in diverse maten. Vrachtauto's die kunnen worden ingezet voor vervoer van zand, grind, asfalt, klei en grond, vervuilde grond. Al deze auto's zijn geisoleerd en voorzien van afdekkappen. 

De vloeistofdichte achterklep maakt het vervoeren van slip ook mogelijk. Het transport van diverse containers of wegenbouw, machines zoals kranen, laadschoppen, asfaltmachines en walsen kan Grondbank de Geer Oss regelen.

Vragen, opmerkingen, of wilt u informatie die u niet op onze website kunt vinden?
Neem dan contact met ons op, of loop bij ons binnen.
Wij staan u graag te woord.

OPENINGSTIJDEN

maandag:    7.00-18.00
dinsdag:      7.00-18.00
woensdag:  7.00-18.00
donderdag: 7.00-18.00
vrijdag:        7.00-18.00
zaterdag:    9.00-16.00
zondag:     op afspraak

BEDRIJFSGEGEVENS

Grondbank DE GEER Oss
Randmeer 18 | 5347 JW ,Oss
0412-401605 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
------------------------------------
K.v.K. nr. 70222541  

De op deze website gepubliceerde gegevens en/of foto’s mogen niet worden gebruikt, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Grondbank Theo vd Camp de GEER Oss. Ook het gebruik van in op zoekmachines gerichte teksten van Grondbank Theo vd CAMP de GEER Oss is niet toegestaan. Alle rechten zijn voorbehouden aan Grondbank Theo vd CAMP de GEER Oss.