Bedrijfsfilosofie

DSC 0147 01Wij zijn een familie bedrijf dat in 1966 is opgericht in Berghem. Mijn ouders, Wim en Annie van de Camp, zijn in 1966 gestart met hun bedrijf in transport,containerverhuur,zand en grindhandel. Nu vanuit OSS zijn we begonnen in 2015 met de grondbank de GEER Oss.Met deze speciale tak begeven wij ons op een nieuwe markt die nauw aansluit bij onze andere disipline's. We bedienen wij zowel de zakelijke als de particulieren klanten door heel Nederland.Grondbank de GEER Oss is actief met inname van diverse grondstromen en het vervoeren hiervan. We hopen dat Grondbank DE GEER Oss net z'n begrip gaat worden als het moederbedrijf al is!

ARBO EN VEILIGHEID
Grondbank DE GEER Oss neemt haar uitvoering van bodemonderzoeken en bodemsaneringen serieus en Grondbank DE GEER Oss besteed veel aandacht aan kwaliteit, veiligheid en arbeidomstandigheden. Bij het werken in en met grond kunnen werknemers blootgesteld worden aan verontreinigde grond of gevaarlijke stoffen. Grondbank DE GEER Oss draagt er zorg voor dat haar bedrijfsvoering er op gericht is om eventuele negatieve effecten ten aanzien van veiligheid, kwaliteit, arbeidsomstandigheden maar ook milieu worden voorkomen.

Grondbank de Geer Oss zorgt ervoor dat milieu wet- en regelgeving en en andere eisen worden nageleefd. Dagelijks werken we met een veilig oog voor gezondheid en welzijn, leveren kwaliteit en service en we zoeken steeds weer naar verlaging van de negatieve milieueaspeceten van onze activiteiten. Indien er gewerkt met grond in de klasse van achtergrondwaarden (schone grond/AW) of wonen zijn er geen aanvullende maatregelen noodzakelijk.

Wanneer er gewerkt wordt met grond uit de klasse Industrie zijn er wel maatregelen van toepassing. Grondbank DE GEER Oss heeft met de wet- en regelgeving op gebied van arbeidsomstandigheden en blootstelling aan gevaarlijke stoffen een zeer grote en pratische expertise om risico's van het werken met verontreinigde grond weg te nemen.


DUURZAAM ONDERNEMEN
Grondbankdegeer.nl | Wij dragen duurzaamheid een warm hart toe, omdat het maatschappelijke waarde toevoegt voor onze klanten en voor onszelf. Wij leveren een actieve bijdrage aan de realisatie van de duurzaamheisdoelstellingen van onze klanten door creatieve en innovatieve oplossingen te bieden voor de uitdagingen die wij gezamelijk zien. We zijn dagelijks op zoek naar nieuwe methoden om het gebruik van grondstoffen te optimatiseren en recycling te bevorderen.

In de bedrijfsvoering wordt er dagelijks gestuurd op brandstofverbruik, bandenspanning en er wordt gestreefd naar een zuinig rijgedrag. Door het registreren en delen van cijfers worden werknemers steeds meer bewust in hun dagelijks gedrag en werkhouding. Dit heeft niet alleen effect binnen het bedrijf, maar ook in het verkeer. Verkeersveiligheid vinden we ook zeer belangrijk. Door veel tijd te besteden door toe te zien op de rust- en rijtijden van onze chauffeurs, toepassen van de arbeidstijdenwet, regulier onderhoud aan het autopark en het permanent opleiden van personeel

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Randmeer 18 | Oss | 0412-401605

Vragen, opmerkingen, of wilt u informatie die u niet op onze website kunt vinden?
Neem dan contact met ons op, of loop bij ons binnen.
Wij staan u graag te woord.

OPENINGSTIJDEN

maandag:    7.00-18.00
dinsdag:      7.00-18.00
woensdag:  7.00-18.00
donderdag: 7.00-18.00
vrijdag:        7.00-18.00
zaterdag:    9.00-16.00
zondag:     op afspraak

BEDRIJFSGEGEVENS

Grondbank DE GEER Oss
Randmeer 18 | 5347 JW ,Oss
0412-401605 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
------------------------------------
K.v.K. nr. 70222541  

De op deze website gepubliceerde gegevens en/of foto’s mogen niet worden gebruikt, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van Grondbank Theo vd Camp de GEER Oss. Ook het gebruik van in op zoekmachines gerichte teksten van Grondbank Theo vd CAMP de GEER Oss is niet toegestaan. Alle rechten zijn voorbehouden aan Grondbank Theo vd CAMP de GEER Oss.